Trance Dance Event

Eraan toe om even alle controle los te laten? In de flow te komen? Je plezier en creativiteit weer aan te wakkeren? Dan is dit event wat voor jou!

 

We kennen het allemaal, het gevoel dat je vast loopt en het allemaal even niet gaat zoals je wilt. Op dat moment kan het wijs zijn om even afstand te doen van al je zorgen en situaties, met andere woorden: een stapje achteruit. Of nog beter, een dubbele stap achteruit, op de maat, met losse heupen, en voor je het weet ben je aan het dansen. En dat is precies wat we tijdens de Trance Dance gaan doen: zorgen opzij, dans-moves erbij en op naar plezier, energie, creativiteit en nieuwe inzichten. 

Tijdens dit event krijg je een meso-dosering psilocybine. Dat wil zeggen: een medium dosering, dus minder dan bij een Psi-ceremony en meer dan bij micro-dosing. Het zal in ieder geval genoeg zijn om in een flow-state te komen en de muziek te ervaren als nooit tevoren. 

Dit is hét muzikale dans event waar je bij wilt zijn! 

De voordelen

Mind Reset

Door het dansen worden er meerdere delen van de hersenen geactiveerd. Dit wordt extra aangezet door de Psilocybine waardoor je hersenen veel nieuwe positieve verbindingen aanmaken.

Innerlijke reis

Overgave en de controle loslaten is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Maar om dan de flow te ervaren, is heel waardevol en zal je inzichten geven die je mee kunt nemen in alle facetten in je leven.

Energie en plezier

Je zult een mega energie boost krijgen van het event! We gebruiken mooie muziek om je te leiden waardoor je plezier, creativiteit en vrolijkheid weer alle ruimte krijgen.

Checkout Service provided by Linktopay.eu

 

Praktische info


Het event start om 16.00 en zal tot ongeveer 23.00 duren. 

Het is belangrijk dat je 72 uur voor het event geen alcohol of geestverruimende middelen nuttigt. 

Zorg dat je op de dag zelf licht eet. Tijdens de Trance Dance is er vers fruit en genoeg te drinken. We sluiten de dag af met een gezamelijke maaltijd.

Doe kleding aan waarin je je comfortabel voelt en makkelijk kunt bewegen.

Er is tijdens het event  ervaren begeleiding aanwezig. Om jouw innerlijke reis en intuïtieve flow te ondersteunen.