€395,00 EUR

Holy Ceremony 7 juli

 

Wat anderen zeggen:

Een hele bijzondere ervaring! De warme glimlach en begeleiding van Dora geeft je het gevoel dat 'she's got your back', maar dat je het heel goed zelf kunt. Het werkt nog lang door en maakt voor mij wezenlijk verschil. Krachtiger, beter omgaan met grenzen en vertrouwen dat het leven voor me werkt. Een mooie reis met een groots gevolg!

Karin

Wauw! Ik plaatst niet gauw reviews maar the health temple van Dora verdient 5 sterren. Zondag voor het eerst meegedaan met een Psi-ceremony en het was zo een mooie en waardevolle ervaring. De zorg, warmte en liefde die ik heb ontvangen tijdens de sessie zorgde ervoor dat alle spanning wegviel. Ik had een heel erg helende reis waarbij ik veel heb losgelaten en ik voel me sinds zondag een ander mens. Ik heb nog een lange weg te gaan in mijn proces maar ik heb tijdens de ceremonie zoveel losgelaten dat ik weet dat ik jaren aan “zelfwerk” in een dag heb verwerkt. Ik wil in de toekomst zeker weer meedoen. Ik ben Dora en haar dochter heel erg dankbaar.

Destina

Mijn eerste reis in een veilige omgeving en vertrouwde begeleiding van Dora en assistente. Ik vond het voor de start erg spannend. Eenmaal begonnen alleen maar mooie dingen mogen ervaren. Onbeschrijfelijk kun je het wel noemen. Alle facetten kwamen langs en kan zeker zeggen dat ik er nu al veel aan heb gehad. Voel me opgelucht,rustiger en neem meer de tijd voor wat er werkelijk toe doet. Mocht het op je bucketlist staan dan zeker bij Dora langskomen want zij weet wat ze doet . Namasté

Dustin