BIJ JEZELF BEN JE HET MEEST GELUKKIG

Hoe fijn zou het zijn wanneer je compleet op jezelf durft te vertrouwen?
Ben je klaar met aan jezelf twijfelen en niet alles uit je leven halen? 

Ja, ik wil (nog) gelukkiger worden!

Jezelf aanpassen is logisch in het moderne leven


 

In ons drukke leven raken we soms afgeleid door alles wat er van ons verwacht wordt. Maar denk even na: hebben we al die dingen echt nodig? We stellen onszelf vaak te hoge eisen, omdat we willen passen bij wat anderen willen dat we zijn. Maar soms vergeten we in al die drukte te vragen: Wie ben ik echt? Wat maakt mij gelukkig?

Helaas leer je nergens hoe je precies moet kiezen voor je eigen geluk. Dat d√°t eigenlijk het belangrijkste is wat je kunt doen in het leven. Ben je het ook niet zat om maar altijd te twijfelen aan jezelf? Of je zo bezig te houden met de meningen van andere?

Stel je voor dat je niet meer vastzit aan wat anderen van je verwachten. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon jezelf kunt zijn, zonder te doen alsof. Het echte geluk komt als je echt jezelf bent en je innerlijke gevoel volgt. Zo kun je sterke banden met jezelf en anderen ontwikkelen. Het gaat niet om wat anderen vinden, maar om wat jou blij maakt.

Dus, wat maakt jou gelukkig? Ontdek een andere manier - een reis naar het vinden van jezelf, jezelf accepteren en van jezelf houden. Als je je eigen weg kiest en naar je eigen gevoel en intu√Įtie luistert, kun je een wereld vol nieuwe kansen ontdekken. Je hoeft niet meer te doen wat anderen willen. Je kunt jezelf zijn en groeien zoals jij dat wilt.

Ja, ik wil (nog) gelukkiger worden!

"Now I happen to know that each human being that comes here, comes called..." - Oprah

INTRODUCING...

SOUL INTUITION

CONNECT WITH WHAT MATTERS MOST.

In deze online cursus leer hoe je dichtbij jezelf komt, innerlijke rust vindt en blijvend geluk ervaart. Met praktische tools en begeleiding, stap je vol vertrouwen in de richting van een vervuld leven.

 • Met professionele videobegeleiding van Dora Vermanen
 • Inclusief een uitgebreid werkboek met zeven uitdagende opdrachten
 • Met 3 begeleide meditaties, waarin je ontdekt of je op je intu√Įtie staat afgestemd

Klaar voor een verandering?

1. WELKOM

Een cursusintroductie waarin we de inhoud en intu√Įtie als begrip verduidelijken. Je intu√Įtie vertelt je namelijk alles over waar je gelukkig van wordt.¬†

2. ANGSTEN EN DROMEN

Ontdek welke rol jouw angsten en dromen spelen in je leven tot nu toe. En hoe ze jouw intu√Įtie en geluk in de weg kunnen staan.¬†

3. INTU√ŹTIE NEGEREN¬†

Wat gebeurt er als je jouw intu√Įtie blijft negeren? Als je je maar blijft aanpassen en wegcijferen? Doorbreek dit gedrag en begin met het kiezen voor jezelf.¬†

4. LEREN LUISTEREN 

Kom erachter wat je innerlijke stem je vertelt, zo kom en blijf je dichtbij jezelf. Je innerlijke stem is waarop je moet leren vertrouwen. 

5. INTU√ŹTIE EN JE HART¬†

Leer hoe je hart en intu√Įtie samenwerken. En hoe je deze samenwerking inzet voor jouw geluk.¬†

6. AFSLUITING

Reflecteer op wat je hebt geleerd en hoe je dit vanaf nu meeneemt in je leven. 

IK BEN DORA

 

Dora Vermanen is de oprichtster van Mental Health Temple. Ze is in 1999 gestart als therapeut en heeft dus zeker de nodige ervaring al in huis. Dora heeft altijd al cursussen in groepsverband gegeven en met het team van Mental Health Temple hebben we dat nu omgezet naar een online cursus over intu√Įtie.¬†

Met Dora en team heb je een unieke combi van meerdere studies in de alternatieve geneeswijze, jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak die onge√ęvenaard is! De reviews liegen er niet om, bij ons ben je in de beste handen!

Ik, Dora Vermanen, heb het zelf meegemaakt: ver van mijn pad verwijderd zijn. Ik startte mijn loopbaan bij een telecombedrijf, maar was daar diep ongelukkig. Dagelijks schuurde het werk met mijn gevoel, een gevoel dat ik ergens anders voor bestemd was en niet voor dit werk op de aarde was gezet.

Maar goed, ik had 4 jonge kinderen om voor te zorgen en moest m‚Äôn eigen geld verdienen,¬†daarom durfde ik de stap niet zomaar te¬†zetten.¬†Ik bleef mijn¬†intu√Įtie¬†negeren,¬†bovenal omdat¬†ik bang was. Bang voor commentaar, afwijzing, fouten en noem maar op. Tot ik er letterlijk ziek van werd. Z√≥ ziek, dat ik niet meer kon werken...

Ik moest het roer omgooien en eindelijk naar mijn innerlijke stem gaan luisteren. Het heeft mij een leven vol vervulling en geluk gebracht. 

Durf jij de sprong te wagen en te ontdekken wat er gebeurt wanneer je je intu√Įtie volgt? Schrijf je in voor onze cursus en laat je verrassen door de magie die ontstaat wanneer je jezelf openstelt voor het onzichtbare. Ben jij bereid om te luisteren naar de stille stem binnenin?

IK BEN BEREID

"De kundigheid en vertrouwen die Dora en haar team geven is echt bijzonder! Het leven is nu mijn leven. Dank voor jullie hulp en steun"

 
Michael B

"Je komt vrijwel direct in een soort veilige bubbel terecht waardoor je alles even kan loslaten en op tafel leggen. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen kan door de begeleiding die er door Dora gegeven wordt. Dit is het mooiste wat ik mezelf heb kunnen geven. Mijn dank is zeer groot!!"

 
Natas Promes

GET STARTED TODAY!

Wie heeft je morgen beloofd? Start vandaag nog en durf jouw leven te leven!

SOUL INTUITION

‚ā¨149

CURSUS

 • Toegang tot alle 6 modules
 • Videobegeleiding met 7 opdrachten
 • Online intu√Įtie werkboek
 • 3 Meditaties als download
 • Email support
IK BEGIN VANDAAG

SOUL INTUITION + PSI-CEREMONY

‚ā¨349

‚ā¨99 KORTING!

 • Toegang tot alle 6 modules
 • Videobegeleiding met 7 opdrachten
 • Online intu√Įtie werkboek
 • 3 Meditaties als download
 • Email support
 • Toegang tot een magische Psi-Ceremony in de praktijk in Vijfhuizen (twv ‚ā¨299)
IK BEGIN VANDAAG

SOUL INTUITION + PSI-CEREMONY + MICRODOSING

‚ā¨449

BESTE DEAL!

 • Toegang tot alle 6 modules
 • Videobegeleiding met 7 opdrachten
 • Online intu√Įtie werkboek
 • 3 Meditaties als download
 • Email support
 • Toegang tot een magische Psi-Ceremony in de praktijk in Vijfhuizen (twv ‚ā¨299)
 • Toegang tot de complete MicroDosing cursus inclusief videobegeleiding, psilocybine, meditaties en werkboek
IK BEGIN VANDAAG