Individuele therapie 

Vanuit de praktijk bieden we ook een-op-een sessies. Daarbij maken we gebruik van onder andere EMDR, hypnotherapie, NLP en meditatie. De combinatie van deze werkvormen maakt dat de therapie snel resultaat teweegbrengt.

Om inzicht te krijgen in jouw vraagstuk en de beste oplossing ervoor, beginnen wij de therapie altijd met een persoonlijk gesprek.

Je kan daarvoor een afspraak maken via [email protected] of telefonisch via +31 624725675.

Kinderen en pubers

Sinds jaar en dag hebben wij kinderen over de vloer. Het maakt niet uit welke problemen kinderen hebben: faalangst, onzekerheid, overmatige opstandigheid of trauma, wij bieden een oplossing. Alle kinderen – of ze nou 2 of 15 jaar zijn – zijn welkom.

Daarbij bieden wij ook sessies en workshops om het met gehele gezin aan de slag te gaan.

Wat anderen zeggen..

 

Ronald

Dora, je bent the best! Dank je voor de spiegel en de juiste koerszetting!

Kim

Altijd fijn. Begripvol, eerlijk. Onze heldin🥰

Victor

Heel mooi duidelijk en direct, ben er met een goed gevoel vandaan gekomen. Je krijgt van Dora handvatten waar je wat mee kan.

Tanja

Ik ben Dora erg dankbaar! Zonder haar had ik nu niet zo goed in mijn vel gezeten. Ik heb jaren gezocht naar de juiste behandeling en bij Dora heb ik die eindelijk gevonden.

Ingrid

Vond het zeer indrukwekkend , en had een super fijn gesprek, voel mij nu erg moe, maar wel opgelucht. Ben nu al een stuk positiever, moet nog wel werken aan mijzelf. Komt goed, heb er helemaal vertrouwen in.

Nancy

Hele bijzondere en hoopvolle benadering van lichamelijke sensaties die (ook) gekoppeld zijn aan emoties. Vanaf voorouders tot ervaringen nu wordt doorvoelt en doorlopen wat iets kan betekenen, waarin dit ook daadwerkelijk voelbaar is. Dora zet je weer in je kracht. Bedankt.