Trance Dance Event

Eraan toe om even alle controle los te laten? In de flow te komen? Je plezier en creativiteit weer aan te wakkeren? Dan is dit event wat voor jou!

Mind Reset

Door te dansen worden verschillende delen van je brein wakker geschud. Met een meso dosis psilocybine wordt dit feestje alleen maar beter! Je brein maakt allerlei nieuwe, positieve connecties aan terwijl je op de dansvloer je moves showt.

Innerlijke reis

Het loslaten van controle en jezelf volledig overgeven is een van de grootste uitdagingen in het leven. Echter, wanneer je je overgeeft aan de flow, ervaar je een diepe en waardevolle verbinding die je inzichten biedt die je in alle aspecten van je leven kunt toepassen.

Energie en plezier

Bereid je voor op een enorme boost van energie tijdens ons event! Laat je leiden door de betoverende muziek en voel de vreugde, creativiteit en positieve energie door je heen stromen!

 

De Trance Dance wordt verplaatst naar later in de zomer. Hou de agenda in de gaten! 

Reviews

 

Miranda

"Afgelopen weekend Trance Dance ervaren mèt psilocybine. En whauw! wat een geweldige ervaring was dat! Even uit je hoofd en ècht de muziek voelen. Vol overgave heb ik heerlijk gedanst en gelachen. Ik ben me ervan bewust geworden dat ik trots mag zijn op mezelf.

Dora en haar team, jullie hebben mij een veilig en vertrouwd gevoel gegeven tijdens deze dag. Super veel Dank voor jullie liefdevolle begeleiding voor iedereen! 🙏💝 "
 

Joyce

"We gingen plezier maken, zeiden Dora en Kelly, nou, dat hebben we gedaan! Wat een heerlijke middag/avond was het, zo heerlijk gedanst, gelachen en gekletst, het was gewoon een feestje, (maar dan wel een heel bijzonder feestje ☺️). Ik wil nog een keer!!!"